ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (ΚΘΒΕ)

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, παρακολούθησε το Σχολείο μας  τη θεατρική παράσταση   «Ελίζα»  της Ξένιας  Καλογεροπούλου, στο Βασιλικό  Θέατρο του ΚΘΒΕ, στη Θεσσαλονίκη. Η παράσταση ήταν πραγματικά εκπληκτική , με εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά, καταπληκτικούς ηθοποιούς, σ? έναν πανέμορφο και καλαίσθητα διακοσμημένο χώρο. Οι   μικροί  μαθητές  μας  ενθουσιάστηκαν!


Εκεί που πραγματικά θα θέλαμε να σταθούμε, είναι η άψογη φιλοξενία του προσωπικού του Θεάτρου, που είχε μόνο καλά λόγια να πει για την επίσκεψή μας και φυσικά μία ευγένεια που τους διέκρινε όλους.  Αξίζουν τα συγχαρητήριά μας!

Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας  που πάντοτε βρίσκεται δίπλα μας!  Αυτή τη φορά προσέφερε τα εισιτήρια των λεωφορείων και έτσι μειώθηκε το αντίτιμο του κάθε παιδιού στο μισό.
2018-03-29_Eliza12018-03-29_Eliza2Eliza20183

Οι μικροί μαθητές μας υπό την επίβλεψη της Εκπαιδευτικού μας Θεατρικής Αγωγής κ. Λουκίας Ορφανίδου, σχεδίασαν και δραματοποίησαν μέρος της παράστασης που παρακολούθησαν, ευχόμενοι στο τέλος ότι θα ήθελαν κάτι παρόμοιο να γίνει και την επόμενη σχολική χρονιά!