Home » Αρχείο Άρθρων, Εκδηλώσεις, Σχ. Έτος 2021-2022 » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ!»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ!»

20220512_101734

Με πρωτοβουλία του Δ/ντή του Δημ. Σχ. Νησίου κ. Μ. Βαρακλή και του Προέδρου της Κοινότητας Νησίου κ. Π. Πατρίκα, σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα «Στον Δρόμο Ασφαλώς Κυκλοφορώ!» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Νησίου.

Οι μαθητές/τριές μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τι είναι ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), τι πρέπει να κάνουν για να προστατευτούν ως πεζοί ή ποδηλάτες ή συνεπιβάτες και να πάρουν μέρος σε πρακτικές ασκήσεις, αφού πρώτα παρακολούθησαν σε video τρόπους αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων, κατανόηση των σημάτων προτεραιότητας, οδήγηση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες κλπ.

20220512_114704

Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Α.Τ. Αλεξάνδρειας κ. Βασίλη Κεφτέ, τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας κ. Ιωσήφ Παρούτογλου, τους Υπαστυνόμους Α κ. Χαράλαμπο Καϊλόγλου και Γεώργιο Αντωνίου και την Αρχιφύλακα κ. Σοφία Σιακαβάρα για την εμπεριστατωμένη και υποδειγματική ενημέρωση σε θέματα οδικής ασφάλειας, η οποία ενθουσίασε τους/τις μαθητές τριές μας και σίγουρα θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν σωστά κατά τη διάρκεια παραμονής τους στον δρόμο!

Η συνεργασία αυτή προάγει το έργο των ανθρώπων της Ελληνικής Αστυνομίας που αγρυπνούν για την ασφάλεια όλων των πολιτών, φέρνοντάς τους πιο κοντά, κατανοώντας και αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που έχουν κληθεί να υπηρετούν!